Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jt 猩戰聯盟
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Chik Shing is nu in balbezit. Chik Shing passt de bal met de wreef. Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng schiet op doel. Ngo Hin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jt - 猩戰聯盟 1:0

19e minuut.
Koucheng met een sublieme pass. Chi Fai met een sublieme pass. Chi Wai probeert de bal met de borst te controleren. Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng draait met de bal, schiet en ... Ngo Hin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Chik Shing geeft een hoge lob. Inworp. Kam Fung met een snelle inworp. Daar is Chi Wing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chi Wing schiet op doel. Yiu Cheong bokst de bal weg. Wing Hong krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jt - 猩戰聯盟 1:1

40e minuut.
Chi Wing verovert de bal door een tackle van achteren. Chi Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Wing onderschept slim de pass. Chi Wing draait met de bal, schiet en ... Yiu Cheong maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jt 65%, 猩戰聯盟 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jt - 猩戰聯盟 1:1

50e minuut.
Shu San bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Chiu is nu in balbezit. Kam Chiu passt de bal in één keer door. Wing Hong rent richting de bal. Wing Hong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kam Fung heeft problemen om de bal te vangen. Kam Fung geeft de bal voor. Cheuk Fung heeft problemen om de bal te vangen. Wing Hong rent richting de bal. Wing Hong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
King Leung onderschept slim de pass. King Leung geeft een lange en hoge pass. Cheuk Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Wing verovert de bal door een tackle van achteren. Chi Wing haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Chun Bong met een sublieme pass. Yuchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuchen speelt de bal door. Wing Hong rent richting de bal. Wing Hong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Chun Wai geeft de bal voor. Klungelig pakt Kam Chiu de bal. Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng haalt uit met een fantastische trap. Man Hong probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jt 64%, 猩戰聯盟 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jt - 猩戰聯盟 1:1