Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool Football Team jt
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Shing Chi met een snelle inworp. Lawrence rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kin Wah. Kin Wah krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Lawrence heeft problemen om de bal te vangen. Chik Shing bereikt de bal nog maar net als eerste. Chik Shing passt de bal met de wreef. Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool Football Team - jt 0:1

33e minuut.
Wai Yeung is nu in balbezit. Kin Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Wah met een sublieme pass. King Wah is nu in balbezit. King Wah schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

44e minuut.
Koucheng raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Francis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool Football Team 46%, jt 54%.
Liverpool Football Team - jt 0:1

54e minuut.
Meng haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hoi Ming de bal onder controle te krijgen. Loi Keung rent richting de bal. Chi Fai verovert de bal door een tackle van achteren. Chi Fai geeft een hoge lob. Kim Pong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Barney passt de bal met de wreef. Lawrence is nu in balbezit. Wai Yeung maakt een afschuwelijke overtreding. Wai Yeung krijgt een gele kaart. Lawrence raakt geblesseerd tijdens het duel. Chik Shing komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Wai Yeung de bal onder controle te krijgen. Shing Chi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Hung met een sublieme pass. Lawrence is nu in balbezit. Lawrence schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hoi Ming met een sublieme pass. To Kwan heeft problemen om de bal te vangen. To Kwan speelt de bal door. Chi Fai is nu in balbezit. Chi Fai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Kin Wah rent richting de bal. Wai Yeung bereikt de bal nog maar net als eerste. Shing Chi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Shing Chi krijgt een gele kaart. Wai Yeung wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool Football Team 55%, jt 45%.
Liverpool Football Team - jt 0:1