Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ghcfkj 24548
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Yiu Hung rent richting de bal. Kam Leung tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yiu Hung is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wing Kit zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Po Nin is nu in balbezit. Po Nin geeft een lange en hoge pass. Yiu Hung rent richting de bal. Yiu Hung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ghcfkj - 24548 0:1

10e minuut.
Kwok Man geeft een lange en hoge pass. Inworp. Po Nin met de inworp. Kwok Man geeft een lange en hoge pass. Tsz Kwan kopt de bal weg. On Cho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Po Nin speelt de bal door. Chun Wai rent richting de bal. Chun Wai speelt de bal door. Kwok Man is nu in balbezit. Kwok Man haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Hong Lam is nu in balbezit. Po Nin bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hong Lam zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Hong Lam moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hong Lam schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Po Nin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chun Wai wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghcfkj 59%, 24548 41%.
ghcfkj - 24548 0:1

54e minuut.
Hok Yin geeft de bal voor. Godfred krijgt zijn hoofd ertegen. Jinghuang met een sublieme pass. Wen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wen geeft de bal voor. Jinghuang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Tsz Kwan is nu in balbezit. Tsz Kwan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sheung Kwai met een snelle inworp. Kwok Man geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Tsz Kwan passt de bal zonder na te denken. Kam Leung is nu in balbezit. Kin Wai probeert naar een medespeler te passen. Sheung Kwai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheung Kwai geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kwok Man passt de bal zonder na te denken. Po Nin rent richting de bal. Po Nin passt de bal met de wreef. Kwok Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Man schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghcfkj 61%, 24548 39%.
ghcfkj - 24548 0:1