Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
J.C 3456789
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Chun Sing met een sublieme pass. Kwan Yee is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ka Yau. Ka Yau krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Chi Ho probeert naar een medespeler te passen. Zongjun rent richting de bal. Zongjun speelt de bal door. Ho Yin rent richting de bal. Ho Yin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
J.C - 3456789 1:0

23e minuut.
Chun Sing met een sublieme pass. Daar is Wing Hong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ho Yin onderschept slim de pass. Ho Yin draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Ho Yin de bal onder controle te krijgen. Kam Tai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ho Yin onderschept slim de pass. Ho Yin haalt uit met een fantastische trap. Dong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
J.C - 3456789 2:0

33e minuut.
Ching Shun passt de bal in één keer door. Inworp. Yue Hung met een snelle inworp. Ka Yau rent richting de bal. Ka Yau geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Chun Sing is nu in balbezit. Zongjun is nu in balbezit. Chun Sing onderschept slim de pass. Chun Sing draait met de bal, schiet en ... Kam Fai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
J.C - 3456789 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: J.C 49%, 3456789 51%.
J.C - 3456789 2:1

53e minuut.
Meng rent richting de bal. Meng speelt de bal door. Pui is nu in balbezit. Chun Sing onderschept slim de pass. Chun Sing haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kam On is nu in balbezit. Ho Yin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kam On. Kam On krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Chun Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Yuen rent richting de bal. Chun Sing verovert de bal door een tackle van achteren. Wing Hong rent richting de bal. Wing Hong schiet op doel. Kam Fai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Ching Shun met de inworp. Kwan Yee kan de bal niet met de borst controleren. Kwan Yee passt de bal in één keer door. Wing Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Hong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
J.C - 3456789 2:2

87e minuut.
Ching Kwong haalt uit met een fantastische trap. Ching Shun is nu in balbezit. Ching Shun geeft een lange en hoge pass. Ka Yau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ching Kwong kopt de bal weg. Dong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: J.C 49%, 3456789 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
J.C - 3456789 2:2
J.C