Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
3456789 Lightning Bolt
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


29e minuut.
Wing Hong is nu in balbezit. Ying Wai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wing Hong is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kam Fong zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hong Yiu heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Wisdom Fofo is nu in balbezit. Wisdom Fofo geeft een hoge lob. Ching Shun probeert de bal aan de voet te houden. Tsz Fung verovert de bal door een tackle van achteren. Tsz Fung schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3456789 51%, Lightning Bolt 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
3456789 - Lightning Bolt 0:0

49e minuut.
Kam Tai geeft een hoge lob. Inworp. Hei Lok met een snelle inworp. Kai Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Chung geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Dong met een harde bal richting middenveld. Wisdom Fofo kopt de bal weg. Kam On is nu in balbezit. Tsz Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Fung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kam Fong probeert naar een medespeler te passen. Chi Wai rent richting de bal. Chi Wai passt de bal met de wreef. Chun Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Sing passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kam Fong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Fong passt de bal in één keer door. Hong Shing rent richting de bal. Chun Sing onderschept slim de pass. Chun Sing draait met de bal, schiet en ... Anthony kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Hing Yu rent richting de bal. Hing Yu probeert naar een medespeler te passen. Wing Hong rent richting de bal. Chun Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Sing schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
3456789 - Lightning Bolt 1:0

86e minuut.
Klungelig pakt Hing Yu de bal. Hei Lok is nu in balbezit. Hing Yu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hei Lok is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wisdom Fofo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3456789 49%, Lightning Bolt 51%.
3456789 - Lightning Bolt 1:0