Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Udinnover2016 torres is super
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
8 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Qian bereikt de bal nog maar net als eerste. Qian passt de bal met de wreef. Daar is Kai Yin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shun Him is nu in balbezit. Shun Him schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Kwun Yin trapt de bal weg. Shing Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Shing Kit met een sublieme pass. Kai Chung geeft de bal voor. Kai Hong maakt een snoekduik en kopt de bal. Siu Kei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Kam Hing is nu in balbezit. Kwok Leung verovert de bal door een tackle van achteren. Kwok Leung met een sublieme pass. Kai Hong is nu in balbezit. Kai Hong draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Siu Yuen rent richting de bal. Man Tik onderschept slim de pass. Man Tik passt de bal met de wreef. Kai Hong controleert de bal met de borst. Kai Hong draait met de bal, schiet en ... Siu Kei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kwun Yin rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kwok Man kopt de bal weg. Wai San rent richting de bal. Kai Chung tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kai Chung krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Chi Kui kopt de bal weg. Wai San heeft problemen om de bal te vangen. Kai Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Hong draait met de bal, schiet en ... Kwun Yin probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ching Kwong bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhao verovert de bal door een tackle van achteren. Zhao passt de bal zonder na te denken. Shun Him is nu in balbezit. Shun Him haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Udinnover2016 - torres is super 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Udinnover2016 66%, torres is super 34%.
Udinnover2016 - torres is super 0:1

54e minuut.
James bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai San onderschept slim de pass. Shun Him is nu in balbezit. Shun Him haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Wai Ho trapt de bal weg. Man Tik rent richting de bal. Man Tik probeert naar een medespeler te passen. Kai Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Hong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Udinnover2016 - torres is super 1:1

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yiu Cheuk trapt de bal weg van het doel. Wai San kopt de bal weg. Shun Him bereikt de bal nog maar net als eerste. Shun Him haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Udinnover2016 - torres is super 1:2

72e minuut.
Ching Kwong met een sublieme pass. Shun Him bereikt de bal nog maar net als eerste. Shun Him passt de bal in één keer door. Zhao is nu in balbezit. Zhao schiet op doel. Wai Ho bokst de bal weg.

90e minuut.
Lawrence kopt de bal weg. Daar is Kai Chung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shun Him rent richting de bal. Shun Him haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Udinnover2016 - torres is super 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Udinnover2016 65%, torres is super 35%.
Udinnover2016 - torres is super 1:3