Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HK minionworld 3456789
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Chun Sing passt de bal in één keer door. Siu Kwan is nu in balbezit. Siu Kwan speelt de bal door. Shu San is nu in balbezit. Shu San draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Meng is nu in balbezit. Meng speelt de bal door. Klungelig pakt Tsz Yeung de bal. Wing Hong rent richting de bal. Wing Hong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ching Shun heeft problemen om de bal te vangen. Wo Yau is nu in balbezit. Wo Yau probeert naar een medespeler te passen. Shu San bereikt de bal nog maar net als eerste. Shu San draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Chi Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Yiu verovert de bal door een tackle van achteren. Chi Yiu geeft een hoge lob. Kin Hei rent richting de bal. Kin Hei schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
HK minionworld - 3456789 1:0

18e minuut.
Siu Chee probeert naar een medespeler te passen. Kin Hei rent richting de bal. Meng begaat een overtreding. Meng krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Kin Hei bereikt de bal nog maar net als eerste. Shu San rent richting de bal. Chi Ho onderschept slim de pass. Kin Hei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Hei schiet op doel. Dong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
HK minionworld - 3456789 2:0

24e minuut.
Meng is nu in balbezit. Kin Hei bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meng krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

26e minuut.
Hing Yu geeft een hoge lob. Chun Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Sing probeert naar een medespeler te passen. Wing Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Hong haalt uit met een fantastische trap. Sze Ming kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Siu Chee bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Chee geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chi Ho de bal. Shu San bereikt de bal nog maar net als eerste. Shu San schiet op doel. Dong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HK minionworld 39%, 3456789 61%.
HK minionworld - 3456789 2:0

54e minuut.
Kwan Yee onderschept slim de pass. Kwan Yee passt de bal met de wreef. Wing Hong rent richting de bal. Chun Sing is nu in balbezit. Chun Sing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HK minionworld - 3456789 2:1

60e minuut.
Kam Tai geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wo Yau met een snelle inworp. Kin Hei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Hei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HK minionworld - 3456789 3:1

65e minuut.
Klungelig pakt Kin Hei de bal. Kin Hei geeft een hoge lob. Chi Wai rent richting de bal. Shu San verovert de bal door een tackle van achteren. Shu San haalt uit met een fantastische trap. Dong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Chun Sing speelt de bal door. Wing Hong rent richting de bal. Tsz Yeung verovert de bal door een tackle van achteren. Chun Sing rent richting de bal. Chun Sing schiet op doel. Sze Ming kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Siu Chee geeft een hoge lob. Siu Kwan is nu in balbezit. Siu Kwan probeert naar een medespeler te passen. Wo Yau is nu in balbezit. Wo Yau schiet op doel. Dong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kin Hei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Tai onderschept slim de pass. Shu San is nu in balbezit. Klungelig pakt Kin Hei de bal. Kin Hei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HK minionworld - 3456789 4:1

88e minuut.
Kin Hei rent richting de bal. Wing Hong verovert de bal door een tackle van achteren. Wing Hong met een sublieme pass. Chi Wai heeft problemen om de bal te vangen. Chi Wai geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HK minionworld 46%, 3456789 54%.
HK minionworld - 3456789 4:1