Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Myles torres is super
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 15.6
average Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Ka Ho rent richting de bal. Zhao is nu in balbezit. Wing Lun bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhao verovert de bal door een tackle van achteren. Zhao schiet op doel. Paal!

20e minuut.
Lawrence rent richting de bal. Lawrence geeft een hoge lob. Shun Him probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zhao rent richting de bal. Zhao draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Lawrence verovert de bal door een tackle van achteren. Lawrence probeert naar een medespeler te passen. Zhao rent richting de bal. Zhao haalt uit met een fantastische trap. Ka Wa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myles - torres is super 0:1

34e minuut.
Shun Him passt de bal in één keer door. Kai Yin bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Chung tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siu Chung krijgt een gele kaart. Kai Yin roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kai Yin kan niet meer verder spelen. Qian komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Myles 56%, torres is super 44%.
Myles - torres is super 0:1

47e minuut.
Chi Pun verovert de bal door een tackle van achteren. Ka Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siu Yuen. Ka Ho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ka Ho neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Chunghui speelt de bal door. Lawrence rent richting de bal. Lawrence geeft de bal voor. Siu Yuen rent richting de bal. Siu Yuen schiet op doel. Ka Wa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Chunghui rent richting de bal. Chunghui probeert naar een medespeler te passen. Enhua bereikt de bal nog maar net als eerste. Shun Him onderschept slim de pass. Shun Him passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Shun Him de bal. Shun Him probeert naar een medespeler te passen. Man Kit is nu in balbezit. Zhao is nu in balbezit. Zhao schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Chunghui geeft een hoge lob. Man Kit met een sublieme pass. Daar is Kimchua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhao bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhao haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwok Man zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Man Kit de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myles - torres is super 0:2

73e minuut.
Ran rent richting de bal. Ran met een sublieme pass. Chi Pun is nu in balbezit. Ka Ho rent richting de bal. Ka Ho haalt uit met een fantastische trap. Siu Kei bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Myles 50%, torres is super 50%.
Myles - torres is super 0:2