Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hong Kong fc Udinnover2016
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


12e minuut.
Hing Yu is nu in balbezit. Kung Pok verovert de bal door een tackle van achteren. Kung Pok geeft de bal voor. Hong Shing bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Shing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong fc - Udinnover2016 1:0

20e minuut.
Cheuk Fung probeert de bal aan de voet te houden. Chun Bong rent richting de bal. Chun Bong passt de bal zonder na te denken. Cheuk Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Inworp. Kwok Leung met een snelle inworp. Man Tik rent richting de bal. Man Tik geeft een hoge lob. Kin Fung probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Cheuk Fung kopt de bal weg. Kai Chung probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chun Bong is nu in balbezit. Cheuk Fung is nu in balbezit. Cheuk Fung schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
James probeert de bal aan de voet te houden. Siu Chee is nu in balbezit. Siu Chee geeft een hoge lob. Cheuk Fung is nu in balbezit. Cheuk Fung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kwok On geeft een hoge lob. Chun Bong kopt de bal weg. Daar is Hing Yu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheuk Fung is nu in balbezit. Cheuk Fung haalt uit met een fantastische trap. Wai Ho bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hong Kong fc 44%, Udinnover2016 56%.
Hong Kong fc - Udinnover2016 1:0

57e minuut.
Wai Hong geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kwok Leung met de inworp. Man Tik bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Tik geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kin Fung is nu in balbezit. Ching Kwong rent richting de bal. Kin Fung maakt een afschuwelijke overtreding. Ching Kwong raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

79e minuut.
Daar is James, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siu Chee is nu in balbezit. Siu Chee speelt de bal door. Cheuk Fung is nu in balbezit. Cheuk Fung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong fc - Udinnover2016 2:0

81e minuut.
Klungelig pakt Hing Yu de bal. Kung Pok is nu in balbezit. Hing Yu maakt een afschuwelijke overtreding. Hing Yu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hong Kong fc 46%, Udinnover2016 54%.
Hong Kong fc - Udinnover2016 2:0