Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Udinnover2016 J.C
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Kai Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Hong heeft problemen om de bal te vangen. Ka Ki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Hong verovert de bal door een tackle van achteren. Kai Hong haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Man Tik is nu in balbezit. Kai Chung is nu in balbezit. Kai Chung speelt de bal door. Kai Hong is nu in balbezit. Kai Hong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Chi Yiu is nu in balbezit. Pui rent richting de bal. Pui geeft een lange en hoge pass. Ho Yin is nu in balbezit. Ho Yin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Udinnover2016 - J.C 0:1

19e minuut.
Ching Kwong geeft de bal voor. Pui bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Man Tik. Man Tik krijgt een gele kaart. Chi Yiu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kai Cheuk komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Siu Yuen speelt de bal door. Ka Yau is nu in balbezit. James tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ka Yau raakt geblesseerd tijdens het duel. Ka Yau met een snel genomen vrije trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Pui geeft een hoge lob. Siu Yuen kopt de bal weg. Kai Chung rent richting de bal. Ho Yin verovert de bal door een tackle van achteren. Ho Yin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Udinnover2016 60%, J.C 40%.
Udinnover2016 - J.C 0:1

57e minuut.
Zongjun met een sublieme pass. Ying Wai is nu in balbezit. Hing Yu maakt een afschuwelijke overtreding. Hing Yu krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Pui probeert de bal met de borst te controleren. Zongjun bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Tik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zongjun raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zongjun kan niet meer verder spelen. Kam Fung komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Ka Ki rent richting de bal. Qian verovert de bal door een tackle van achteren. Qian geeft de bal voor. Shing Kit rent richting de bal. Shing Kit draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kai Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Fung onderschept slim de pass. Kam Fung met een sublieme pass. Kai Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Hong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Udinnover2016 71%, J.C 29%.
Udinnover2016 - J.C 0:1

J.C