Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
torres is super HK minionworld
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 16.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Wo Yau probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kin Hei de bal. Kin Hei geeft de bal voor. Shu San rent richting de bal. Shu San haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Yiu Cheong is nu in balbezit. Zhao onderschept slim de pass. Zhao passt de bal in één keer door. Shu San is nu in balbezit. Shu San haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Shun Him met een sublieme pass. Lawrence geeft een lange en hoge pass. Zhao rent richting de bal. Zhao draait met de bal, schiet en ... Sze Ming probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Daar is Wo Yau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wo Yau geeft een hoge lob. Siu Chee rent richting de bal. Kin Hei is nu in balbezit. Kin Hei schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Shun Him heeft problemen om de bal te vangen. Kin Hei rent richting de bal. Chunghui rent richting de bal. Kin Hei onderschept slim de pass. Kin Hei haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Siu Kei met een sublieme pass. Chi Yiu kopt de bal weg. Hong Yiu rent richting de bal. Shu San verovert de bal door een tackle van achteren. Shu San haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Chunghui verovert de bal door een tackle van achteren. Chunghui speelt de bal door. Tsz Yeung geeft de bal voor. Shu San is nu in balbezit. Shu San haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Siu Kei werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Chi Kui heeft problemen om de bal te vangen. Kin Hei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Hei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kin Hei onderschept slim de pass. Kin Hei met een sublieme pass. Shu San rent richting de bal. Shu San haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kwun Yin de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
torres is super - HK minionworld 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: torres is super 55%, HK minionworld 45%.
torres is super - HK minionworld 0:1

54e minuut.
Yiu Cheong geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kwok Man met een snelle inworp. Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Sze Ming probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Lawrence geeft de bal voor. Ka Hing probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Lawrence met een snelle inworp. Shun Him geeft de bal voor. Sze Ming bokst de bal weg.

67e minuut.
Siu Chee geeft de bal voor. Ran controleert de bal met de borst. Ran passt de bal met de wreef. Shu San is nu in balbezit. Shu San haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: torres is super 43%, HK minionworld 57%.
torres is super - HK minionworld 0:1