Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HK minionworld torres is super
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 16
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Klungelig pakt Kwun Yin de bal. Wo Yau rent richting de bal. Wo Yau speelt de bal door. Shu San rent richting de bal. Shu San schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Kwok On de bal. Kai Yin onderschept slim de pass. Kai Yin met een sublieme pass. Zhao heeft problemen om de bal te vangen. Zhao haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sze Ming trapt de bal weg van het doel. Kam Hing kopt de bal weg. Kwok On heeft problemen om de bal te vangen. Kai Yin is nu in balbezit. Kai Yin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Ka Hing geeft een lange en hoge pass. Siu Kwan is nu in balbezit. Siu Kwan met een sublieme pass. Kin Hei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Hei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kwok Man met een snelle inworp. Daar is Lawrence, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lawrence speelt de bal door. Klungelig pakt Shun Him de bal. Shun Him draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Siu Yuen passt de bal zonder na te denken. Kwok On is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shun Him. Shun Him krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HK minionworld 51%, torres is super 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HK minionworld - torres is super 0:0

51e minuut.
Siu Yuen rent richting de bal. Siu Yuen geeft de bal voor. Tsz Yeung geeft een hoge lob. Klungelig pakt Shu San de bal. Shu San draait met de bal, schiet en ... Siu Kei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Inworp. Yiu Cheong met een snelle inworp. Siu Kwan is nu in balbezit. Siu Kwan geeft een hoge lob. Shu San maakt een snoekduik en kopt de bal. Siu Kei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Yiu Cheong rent richting de bal. Yiu Cheong geeft de bal voor. Chi Yiu geeft een lange en hoge pass. Shu San rent richting de bal. Shu San schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Shun Him bereikt de bal nog maar net als eerste. Shun Him passt de bal in één keer door. Ka Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhao onderschept slim de pass. Zhao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HK minionworld - torres is super 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HK minionworld 46%, torres is super 54%.
HK minionworld - torres is super 0:1