Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HK minionworld Udinnover2016
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Man Tik probeert naar een medespeler te passen. Hing Yu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Siu Kwan zijn tegenspeler op de grond. Siu Kwan krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Kai Chung rent richting de bal. Wo Yau verovert de bal door een tackle van achteren. Kai Cheuk rent richting de bal. Kin Hei verovert de bal door een tackle van achteren. Kin Hei draait met de bal, schiet en ... Wai Ho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Chi Yiu speelt de bal door. Siu Chee rent richting de bal. Met opzet legt Man Tik zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Man Tik naar de kleedkamers voor een vroege douche.

22e minuut.
Kin Hei rent richting de bal. Kin Hei geeft een hoge lob. Daar is Qian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shu San is nu in balbezit. Shu San schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HK minionworld - Udinnover2016 1:0

28e minuut.
Siu Chee zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siu Kwan met een sublieme pass. Kin Hei rent richting de bal. Kin Hei schiet op doel. Shu San springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HK minionworld 48%, Udinnover2016 52%.
HK minionworld - Udinnover2016 1:0

53e minuut.
Kwok Leung is nu in balbezit. Kwok Leung speelt de bal door. Kai Hong rent richting de bal. Kai Hong draait met de bal, schiet en ... Tsz Yeung probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kwok Leung neemt de hoekschop. Shing Kit springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Qian is nu in balbezit. Qian geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wo Yau met een snelle inworp. Chi Yiu met een sublieme pass. Wai Ho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Wai Ho met een harde bal richting middenveld. Chi Yiu rent richting de bal. Chi Yiu geeft een hoge lob. Shu San bereikt de bal nog maar net als eerste. Shu San schiet op doel. Wai Ho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HK minionworld 55%, Udinnover2016 45%.
HK minionworld - Udinnover2016 1:0