Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lightning Bolt Myles
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
average Verdedigen poor


5e minuut.
Kai Chung passt de bal zonder na te denken. Daar is Enhua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wing Lun is nu in balbezit. Tsz Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Fung haalt uit met een fantastische trap. Ka Wa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Ran bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisdom Fofo onderschept slim de pass. Wisdom Fofo speelt de bal door. Wing Lun bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Lun haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Hei Lok geeft een hoge lob. Daar is Man Kit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsz Fung is nu in balbezit. Tsz Fung schiet op doel. Na een snelle pass probeert Man Kit de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Wai Shing bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Pun is nu in balbezit. Wisdom Fofo rent richting de bal. Chi Pun onderschept slim de pass. Chi Pun haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lightning Bolt 61%, Myles 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lightning Bolt - Myles 0:0

47e minuut.
Tsz Fung rent richting de bal. Wing Lun bereikt de bal nog maar net als eerste. Enhua begaat een overtreding. Enhua krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Yaw geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hei Lok met de inworp. Wing Lun rent richting de bal. Wing Lun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Po Nin verovert de bal door een tackle van achteren. Po Nin geeft de bal voor. Daar is Ran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsz Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Fung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lightning Bolt - Myles 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lightning Bolt 48%, Myles 52%.
Lightning Bolt - Myles 1:0