Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
J.C torres is super
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kam Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Fung passt de bal in één keer door. Ho Yin is nu in balbezit. Ka Ki is nu in balbezit. Ka Ki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
J.C - torres is super 1:0

11e minuut.
Qian is nu in balbezit. Pui bereikt de bal nog maar net als eerste. Pui passt de bal in één keer door. Zhao rent richting de bal. Zhao schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Ka Yau is nu in balbezit. Ka Yau met een sublieme pass. Ho Yin is nu in balbezit. Ka Ki rent richting de bal. Ka Ki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
J.C - torres is super 2:0

37e minuut.
Siu Yuen probeert naar een medespeler te passen. Kam Fung is nu in balbezit. Kam Fung passt de bal zonder na te denken. Ho Yin rent richting de bal. Ho Yin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
J.C - torres is super 3:0

40e minuut.
Kam Fung passt de bal zonder na te denken. Kwok Man probeert naar een medespeler te passen. Yue Hung speelt de bal door. Ho Yin is nu in balbezit. Ho Yin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daar is Chunghui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ka Ki rent richting de bal. Chunghui begaat een overtreding. Ka Ki raakt geblesseerd tijdens het duel. Kam Fung zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
J.C - torres is super 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: J.C 41%, torres is super 59%.
J.C - torres is super 4:0

55e minuut.
Ho Yin haalt uit met een fantastische trap. Siu Kei probeert naar een medespeler te passen. Shun Him kopt de bal weg. Ho Yin is nu in balbezit. Ho Yin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ka Ki rent richting de bal. Ka Ki schiet op doel. Daar is Chi Kui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ho Yin is nu in balbezit. Ho Yin haalt uit met een fantastische trap. Siu Kei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
J.C - torres is super 5:0

77e minuut.
Siu Yuen geeft een hoge lob. Kwun Yin is nu in balbezit. Kwun Yin geeft een hoge lob. Zhao bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhao haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ying Wai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ying Wai met een sublieme pass. Ho Yin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ho Yin schiet op doel. Siu Kei probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: J.C 35%, torres is super 65%.
J.C - torres is super 5:0
J.C