Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
torres is super 3456789
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Qian passt de bal in één keer door. Chi Ho is nu in balbezit. Zhao onderschept slim de pass. Shun Him is nu in balbezit. Shun Him schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
torres is super - 3456789 1:0

31e minuut.
Kam On bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhao verovert de bal door een tackle van achteren. Kam Tai probeert naar een medespeler te passen. Zhao bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhao draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Siu Yuen onderschept slim de pass. Siu Yuen passt de bal zonder na te denken. Zhao is nu in balbezit. Zhao draait met de bal, schiet en ... Kam Tai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: torres is super 56%, 3456789 44%.
torres is super - 3456789 1:0

48e minuut.
Kwok Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Man probeert naar een medespeler te passen. Kam Tai bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhao verovert de bal door een tackle van achteren. Zhao draait met de bal, schiet en ... Dong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
torres is super - 3456789 2:0

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kwan Yee zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Siu Yuen de bal. Chun Sing rent richting de bal. Chun Sing haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Shun Him rent richting de bal. Shun Him met een sublieme pass. Daar is Kam On, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhao rent richting de bal. Zhao draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Hing Yu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shun Him bereikt de bal nog maar net als eerste. Shun Him geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Wing Hong draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Siu Yuen de bal onder controle te krijgen. Chun Sing rent richting de bal. Chun Sing draait met de bal, schiet en ... Wing Hong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Daar is Lawrence, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chi Ho rent richting de bal. Lawrence begaat een overtreding. Lawrence krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: torres is super 48%, 3456789 52%.
torres is super - 3456789 2:0