Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chrininki Washingtonflame AVRIL LAVGINE
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Ka Ming verovert de bal door een tackle van achteren. Tsz Chun rent richting de bal. Kai Ho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kai Ho krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Ka Ming met een sublieme pass. Wai Lim heeft problemen om de bal te vangen. Ping Kai begaat een overtreding. Ping Kai krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Chun Yue verovert de bal door een tackle van achteren. Chun Yue passt de bal met de wreef. Tak Kit is nu in balbezit. Tak Kit geeft een hoge lob. Yee Yung kopt de bal weg. Zhenpeng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chrininki Washingtonflame 39%, AVRIL LAVGINE 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chrininki Washingtonflame - AVRIL LAVGINE 0:0

65e minuut.
Wai Shing passt de bal in één keer door. Wai Lim heeft problemen om de bal te vangen. Long is nu in balbezit. Wai Lim is nu in balbezit. Wai Lim haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chrininki Washingtonflame - AVRIL LAVGINE 0:1

67e minuut.
Ka Ming is nu in balbezit. Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Long probeert naar een medespeler te passen. Wai Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Lim haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chrininki Washingtonflame 53%, AVRIL LAVGINE 47%.
Chrininki Washingtonflame - AVRIL LAVGINE 0:1