Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ML ML Jollyson
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Chi Kui trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sai Ho met de inworp. Chi Fai is nu in balbezit. Chi Fai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Klungelig pakt Shu San de bal. Hong Yiu is nu in balbezit. Shu San tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shu San krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Shu San bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Fai verovert de bal door een tackle van achteren. Chi Fai passt de bal met de wreef. Hong Lam is nu in balbezit. Hong Lam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Doeltrap. Chi Kui met een harde bal richting middenveld. Kai Tong kopt de bal weg. Loi Keung controleert de bal met de borst. Loi Keung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ka Lung verovert de bal door een tackle van achteren. Ka Lung geeft de bal voor. Kai Tong speelt de bal door. Loi Keung bereikt de bal nog maar net als eerste. Loi Keung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kai Chung raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hiu Fai komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ML ML 51%, Jollyson 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ML ML - Jollyson 0:0

46e minuut.
Kam Hing passt de bal zonder na te denken. Yip Tat bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Chun Wah zijn tegenspeler op de grond. Chun Wah krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Shu San is nu in balbezit. Chi Fai verovert de bal door een tackle van achteren. Chi Fai passt de bal zonder na te denken. Hong Lam bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Lam haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Yiu Chi geeft de bal voor. Loi Keung is nu in balbezit. Wai Lun rent richting de bal. Loi Keung verovert de bal door een tackle van achteren. Loi Keung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Lai Tung is nu in balbezit. Sai Ho is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lai Tung. Lai Tung krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Chun Wah geeft een lange en hoge pass. Sai Ho heeft problemen om de bal te vangen. Shu San is nu in balbezit. Shu San speelt de bal door. Ka Lung geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Koucheng met een sublieme pass. Kai Tong is nu in balbezit. Kam Hing tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kam Hing krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ML ML 54%, Jollyson 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ML ML - Jollyson 0:0