Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HK Tiger alanmoyung
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Man Fai speelt de bal door. Kwok Chuen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siu Chee. Siu Chee krijgt een gele kaart. Kwok Chuen raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hon Ho neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ka Yiu passt de bal in één keer door. Yu Chun is nu in balbezit. Wai Tung tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yu Chun is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Man Fai wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Meng onderschept slim de pass. Yue Hung rent richting de bal. Hon Ho maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hon Ho naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HK Tiger 57%, alanmoyung 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HK Tiger - alanmoyung 0:0

46e minuut.
Man Fai probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kwok Chuen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwok Chuen passt de bal zonder na te denken. Sui Hung rent richting de bal. Sui Hung schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Alex bereikt de bal nog maar net als eerste. Alex met een sublieme pass. Klungelig pakt Yue Hung de bal. Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Kin Wah passt de bal met de wreef. Meng is nu in balbezit. Meng passt de bal zonder na te denken. Yue Hung rent richting de bal. Yue Hung draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Man Fai rent richting de bal. Kwok Chuen bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Chuen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Chuen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Chak King raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yiu Hung komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HK Tiger 49%, alanmoyung 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HK Tiger - alanmoyung 0:0