Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alanmoyung leeenoch
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Kamal is nu in balbezit. Man Fai onderschept slim de pass. Man Fai probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kwok Chuen de bal. Kwok Chuen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Daar is Man Fai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hon Ho is nu in balbezit. Lai Hin onderschept slim de pass. Eric rent richting de bal. Eric draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Chi Ho met een harde bal richting middenveld. Tsz Kin kopt de bal weg. Daar is Zuojun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eric rent richting de bal. Eric schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Lai Hin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngar Yin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngar Yin probeert naar een medespeler te passen. Kwok Chuen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Chuen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Man Fai heeft problemen om de bal te vangen. Kwok Chuen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon Pan is nu in balbezit. Man Fai verovert de bal door een tackle van achteren. Man Fai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
alanmoyung - leeenoch 1:0

37e minuut.
Eric raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sheung Kwai komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alanmoyung 52%, leeenoch 48%.
alanmoyung - leeenoch 1:0

47e minuut.
Ngar Yin speelt de bal door. Kamal is nu in balbezit. Sui Hung tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sui Hung krijgt een gele kaart. Kamal raakt geblesseerd tijdens het duel. Tsz Kin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sheung Kwai is nu in balbezit. Sheung Kwai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Kamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sui Hung onderschept slim de pass. Sui Hung geeft een hoge lob. Kwok Chuen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Chuen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
alanmoyung - leeenoch 2:0

51e minuut.
Hon Ho is nu in balbezit. Lai Hin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon Ho rent richting de bal. Lai Hin verovert de bal door een tackle van achteren. Lai Hin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Chi Wing met een sublieme pass. Klungelig pakt Shing Kit de bal. Chi Wing rent richting de bal. Shing Kit verovert de bal door een tackle van achteren. Shing Kit geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
alanmoyung - leeenoch 2:1

65e minuut.
Ngar Yin onderschept slim de pass. Ngar Yin speelt de bal door. Kwok Chuen rent richting de bal. Kwok Chuen haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Wai Man de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Chak King geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Man Fai de bal. Kwok Chuen is nu in balbezit. Man Fai is nu in balbezit. Man Fai haalt uit met een fantastische trap. Kai Cheuk bokst de bal weg.

74e minuut.
Kwok Chuen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yaw komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Ngar Yin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwong Hang met de inworp. Lai Hin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lai Hin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alanmoyung 52%, leeenoch 48%.
alanmoyung - leeenoch 2:1