Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
leeenoch AVRIL LAVGINE
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Kai Ho rent richting de bal. Lai Hin rent richting de bal. Lai Hin probeert naar een medespeler te passen. Eric is nu in balbezit. Eric haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Koucheng met de inworp. Long probeert de bal met de borst te controleren. Long passt de bal met de wreef. Wai Lim rent richting de bal. Wai Lim haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kai Cheuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Koucheng probeert naar een medespeler te passen. Wai Shing met een sublieme pass. Wai Lim is nu in balbezit. Wai Lim draait met de bal, schiet en ... Kai Cheuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
leeenoch - AVRIL LAVGINE 0:1

15e minuut.
Tsz Kin geeft de bal voor. Kai Yeung is nu in balbezit. Kai Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Eric onderschept slim de pass. Eric draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
leeenoch - AVRIL LAVGINE 1:1

22e minuut.
Wai Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wai Man. Wai Lim raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

27e minuut.
Kamal probeert naar een medespeler te passen. Tsz Kin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Long. Long krijgt een gele kaart. Tsz Kin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

32e minuut.
Shing Kit speelt de bal door. Wing Kit is nu in balbezit. Eric verovert de bal door een tackle van achteren. Eric draait met de bal, schiet en ... Zhenpeng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
leeenoch - AVRIL LAVGINE 2:1

33e minuut.
Wai Lim speelt de bal door. Koucheng is nu in balbezit. Koucheng speelt de bal door. Long is nu in balbezit. Long draait met de bal, schiet en ... Kai Cheuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
leeenoch - AVRIL LAVGINE 2:2

39e minuut.
Wai Shing is nu in balbezit. Wai Shing passt de bal met de wreef. Wai Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Long rent richting de bal. Long draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kam Fai rent richting de bal. Lai Hin begaat een overtreding. Kam Fai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kam Fai zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wai Lim is nu in balbezit. Wai Lim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leeenoch 50%, AVRIL LAVGINE 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
leeenoch - AVRIL LAVGINE 2:2

55e minuut.
Tsz Kin is nu in balbezit. Long onderschept slim de pass. Long probeert naar een medespeler te passen. Wai Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Lim draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Chin Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin Hung passt de bal met de wreef. Wing Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Eric verovert de bal door een tackle van achteren. Eric draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Hon Pan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chung Man komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Kai Ho geeft een lange en hoge pass. Kwong Hang heeft problemen om de bal te vangen. Chin Hung met een sublieme pass. Daar is Chung Man, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chung Man geeft een lange en hoge pass. Zhenpeng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leeenoch 52%, AVRIL LAVGINE 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
leeenoch - AVRIL LAVGINE 2:2