Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AVRIL LAVGINE leeenoch
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.1
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Eric rent richting de bal. Eric passt de bal zonder na te denken. Hon Pan bereikt de bal nog maar net als eerste. Long onderschept slim de pass. Long haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Long passt de bal zonder na te denken. Wai Lim rent richting de bal. Hon Pan onderschept slim de pass. Long rent richting de bal. Long schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kai Ho speelt de bal door. Shing Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Yee Yung begaat een overtreding. Shing Kit is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tsz Kin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zhenpeng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Eric bereikt de bal nog maar net als eerste. Eric schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AVRIL LAVGINE - leeenoch 0:1

9e minuut.
Lai Hin geeft de bal voor. Tak Sum rent richting de bal. Tsz Kin rent richting de bal. Lai Hin rent richting de bal. Lai Hin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AVRIL LAVGINE - leeenoch 0:2

19e minuut.
Tsz Kin speelt de bal door. Shing Kit is nu in balbezit. Met opzet legt Yee Yung zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Yee Yung moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Yee Yung schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

19e minuut.
Zhenpeng met een sublieme pass. Wai Man kopt de bal weg. Daar is Chin Hung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eric rent richting de bal. Eric schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Wai Shing rent richting de bal. Kwong Hang verovert de bal door een tackle van achteren. Kwong Hang geeft een hoge lob. Eric bereikt de bal nog maar net als eerste. Eric draait met de bal, schiet en ... Zhenpeng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AVRIL LAVGINE - leeenoch 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVRIL LAVGINE 59%, leeenoch 41%.
AVRIL LAVGINE - leeenoch 0:3

56e minuut.
Chin Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Lai Hin is nu in balbezit. Lai Hin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Eric de bal. Eric schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Tsz Kin kopt de bal weg. Kai Ho is nu in balbezit. Eric onderschept slim de pass. Lai Hin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lai Hin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AVRIL LAVGINE - leeenoch 0:4

65e minuut.
Wing Sun kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wai Shing met de inworp. Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Long geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVRIL LAVGINE 56%, leeenoch 44%.
AVRIL LAVGINE - leeenoch 0:4