Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HK Tiger Jollyson
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Meng kan de bal niet met de borst controleren. Meng passt de bal met de wreef. Man Kwong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yue Hung verovert de bal door een tackle van achteren. Yue Hung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Chi Fai onderschept slim de pass. Chi Fai passt de bal zonder na te denken. Siu Chee rent richting de bal. Hong Lam verovert de bal door een tackle van achteren. Hong Lam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HK Tiger - Jollyson 0:1

12e minuut.
Chi Fai met de inworp. Kai Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Chung geeft een hoge lob. Hong Yiu rent richting de bal. Hong Yiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
HK Tiger - Jollyson 0:2

18e minuut.
Wai Tung rent richting de bal. Wai Tung geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sai Ho met een snelle inworp. Chi Fai geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Sai Ho is nu in balbezit. Sai Ho geeft een hoge lob. Hong Shing probeert de bal aan de voet te houden. Hong Lam bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Lam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HK Tiger - Jollyson 0:3

34e minuut.
Meng geeft een lange en hoge pass. Daar is Chun Wah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yue Hung is nu in balbezit. Yue Hung haalt uit met een fantastische trap. Wai Ho werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Alex met een sublieme pass. Meng is nu in balbezit. Meng passt de bal zonder na te denken. Yue Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yue Hung schiet op doel. Wai Ho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Wai Lun de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HK Tiger - Jollyson 1:3

40e minuut.
Wai Tung geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sai Ho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chi Fai rent richting de bal. Chi Fai geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HK Tiger 57%, Jollyson 43%.
HK Tiger - Jollyson 1:3

48e minuut.
Sebastian David trapt de bal weg van het doel. Hong Yiu kopt de bal weg. Hong Shing probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hong Lam rent richting de bal. Hong Lam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HK Tiger - Jollyson 1:4

66e minuut.
Hong Yiu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Yue Hung de bal onder controle te krijgen. Meng is nu in balbezit. Yue Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yue Hung haalt uit met een fantastische trap. Wai Ho bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Siu Chee rent richting de bal. Kam Hing onderschept slim de pass. Kam Hing passt de bal met de wreef. Chi Fai is nu in balbezit. Chi Fai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Yue Hung passt de bal met de wreef. Meng rent richting de bal. Yue Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kam Hing geeft een lange en hoge pass. Alex met een sublieme pass. Hong Shing heeft problemen om de bal te vangen. Chi Fai rent richting de bal. Chi Fai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HK Tiger 58%, Jollyson 42%.
HK Tiger - Jollyson 1:4