Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AVRIL LAVGINE Chit De Clarance FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
16.5 gemiddelde waardering 14.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


6e minuut.
Hiu Kong is nu in balbezit. Hiu Kong met een sublieme pass. Yee Yung rent richting de bal. Man Kwong onderschept slim de pass. Man Kwong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Man Kwong raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zhao komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Hiu Kong onderschept slim de pass. Ping Kai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Lim rent richting de bal. Wai Lim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Hiu Kong probeert naar een medespeler te passen. Ping Kai is nu in balbezit. Ping Kai met een sublieme pass. Zhao rent richting de bal. Zhao schiet op doel. Zhenpeng bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AVRIL LAVGINE - Chit De Clarance FC 0:1

34e minuut.
Ping Kai is nu in balbezit. Ping Kai met een sublieme pass. Daar is Wai Lim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Long is nu in balbezit. Long haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Yuchen trapt de bal weg. Kai Ho kopt de bal weg. Yee Yung probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zhao rent richting de bal. Zhao draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Hiu Kong geeft een hoge lob. Wing Kit is nu in balbezit. Zhao is nu in balbezit. Zhao haalt uit met een fantastische trap. Zhenpeng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AVRIL LAVGINE - Chit De Clarance FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVRIL LAVGINE 51%, Chit De Clarance FC 49%.
AVRIL LAVGINE - Chit De Clarance FC 0:2

53e minuut.
Wai Shing passt de bal zonder na te denken. Ping Kai bereikt de bal nog maar net als eerste. Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Lim rent richting de bal. Wai Lim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Hiu Kong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu Kong passt de bal zonder na te denken. Wing Kit is nu in balbezit. Zhao onderschept slim de pass. Zhao schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AVRIL LAVGINE - Chit De Clarance FC 0:3

83e minuut.
Wing Kit geeft de bal voor. Yee Yung probeert de bal met de borst te controleren. Kam Fai is nu in balbezit. Kai Ho is nu in balbezit. Kai Ho draait met de bal, schiet en ... Zhenpeng bokst de bal weg.

85e minuut.
On Cho heeft problemen om de bal te vangen. On Cho geeft een hoge lob. Kai Yeung rent richting de bal. Zhao verovert de bal door een tackle van achteren. Zhao draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVRIL LAVGINE 38%, Chit De Clarance FC 62%.
AVRIL LAVGINE - Chit De Clarance FC 0:3