Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HK Tiger ML ML
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Kai Tong rent richting de bal. Kai Tong passt de bal zonder na te denken. Alex rent richting de bal. Alex geeft een lange en hoge pass. Loi Keung probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Lai Tung heeft problemen om de bal te vangen. Lai Tung probeert naar een medespeler te passen. Ka Lung met een sublieme pass. Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Chi Wai met de inworp. Meng is nu in balbezit. Meng geeft een lange en hoge pass. Yue Hung rent richting de bal. Yue Hung draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
HK Tiger - ML ML 1:0

28e minuut.
Weijun geeft een lange en hoge pass. Hong Yiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Koucheng schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Koucheng krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Chi Wai passt de bal zonder na te denken. Meng is nu in balbezit. Meng passt de bal in één keer door. Yue Hung is nu in balbezit. Yue Hung haalt uit met een fantastische trap. Chi Kui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Chi Wai kopt de bal weg. Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng met een sublieme pass. Yue Hung rent richting de bal. Yue Hung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HK Tiger 41%, ML ML 59%.
HK Tiger - ML ML 1:0

80e minuut.
Yiu Fu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shu San verovert de bal door een tackle van achteren. Shu San met een sublieme pass. Klungelig pakt Kai Tong de bal. Kai Tong geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kin Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Tong verovert de bal door een tackle van achteren. Kai Tong probeert naar een medespeler te passen. Loi Keung bereikt de bal nog maar net als eerste. Loi Keung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HK Tiger 50%, ML ML 50%.
HK Tiger - ML ML 1:0