Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ML ML Chit De Clarance FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 13.7
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Shu San onderschept slim de pass. Kai Ho verovert de bal door een tackle van achteren. Kai Ho probeert naar een medespeler te passen. Man Kwong bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Kwong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Weijun probeert naar een medespeler te passen. Kai Ho probeert naar een medespeler te passen. Man Kwong rent richting de bal. Man Kwong schiet op doel. Chi Kui maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shu San met een snelle inworp. Lai Tung heeft problemen om de bal te vangen. Yiu Man rent richting de bal. Yiu Man speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kai Ho met een sublieme pass. Man Kwong rent richting de bal. Shu San onderschept slim de pass. Kai Ho verovert de bal door een tackle van achteren. Kai Ho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ML ML - Chit De Clarance FC 0:1

32e minuut.
Shu San bereikt de bal nog maar net als eerste. Shu San passt de bal met de wreef. Ka Lung rent richting de bal. Ching Hei onderschept slim de pass. Ching Hei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ML ML - Chit De Clarance FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ML ML 55%, Chit De Clarance FC 45%.
ML ML - Chit De Clarance FC 0:2

49e minuut.
Chun Wah is nu in balbezit. Chun Wah geeft een hoge lob. Hiu Kong probeert naar een medespeler te passen. Ching Hei is nu in balbezit. Ching Hei geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Man Kwong onderschept slim de pass. Hong Ming verovert de bal door een tackle van achteren. Kai Ho onderschept slim de pass. Kai Ho schiet op doel. Chi Kui probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Kai Tong is nu in balbezit. Kai Tong geeft de bal voor. On Cho rent richting de bal. Loi Keung onderschept slim de pass. Loi Keung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
On Cho geeft de bal voor. Inworp. Yip Tat met een snelle inworp. Kai Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Tong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Inworp. Ching Hei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kai Ho is nu in balbezit. Kai Ho draait met de bal, schiet en ... Yiu Man kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ML ML 55%, Chit De Clarance FC 45%.
ML ML - Chit De Clarance FC 0:2