Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AVRIL LAVGINE HK Tiger
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Yee Yung geeft de bal voor. Inworp. Alex met een snelle inworp. Yue Hung is nu in balbezit. Yue Hung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Wai Shing probeert naar een medespeler te passen. Siu Chee rent richting de bal. Wai Lim verovert de bal door een tackle van achteren. Wai Lim haalt uit met een fantastische trap. Sebastian David probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

20e minuut.
Yee Yung rent richting de bal. Yee Yung geeft een hoge lob. Chi Wai kopt de bal weg. Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Yue Hung is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Siu Chee geeft een hoge lob. Yue Hung kopt de bal weg. Daar is Kam Fai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yue Hung is nu in balbezit. Yue Hung draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AVRIL LAVGINE - HK Tiger 0:1

29e minuut.
Yue Hung rent richting de bal. Yue Hung passt de bal in één keer door. Kai Ho is nu in balbezit. Yue Hung rent richting de bal. Yue Hung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AVRIL LAVGINE - HK Tiger 0:2

32e minuut.
Wai Shing geeft een hoge lob. Daar is Alex, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wai Lim rent richting de bal. Wai Lim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AVRIL LAVGINE - HK Tiger 1:2

36e minuut.
Alex bereikt de bal nog maar net als eerste. Alex passt de bal zonder na te denken. Wing Kit heeft problemen om de bal te vangen. Yue Hung is nu in balbezit. Yue Hung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Hong Yiu is nu in balbezit. Hong Yiu geeft een lange en hoge pass. Yee Yung kopt de bal weg. Long kan de bal niet met de borst controleren. Long schiet op doel. Sebastian David probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVRIL LAVGINE 44%, HK Tiger 56%.
AVRIL LAVGINE - HK Tiger 1:2

51e minuut.
Siu Chee verovert de bal door een tackle van achteren. Kai Ho rent richting de bal. Meng begaat een overtreding. Meng krijgt een gele kaart. Kai Ho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kai Ho zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Koucheng kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Siu Chee is nu in balbezit. Siu Chee passt de bal met de wreef. Meng met een sublieme pass. Yue Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yue Hung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Koucheng onderschept slim de pass. Koucheng geeft de bal voor. Long kopt de bal weg. Wai Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Lim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Meng passt de bal in één keer door. Kai Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Ho speelt de bal door. Yue Hung is nu in balbezit. Yue Hung schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Hong Yiu geeft de bal voor. Wing Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Kit geeft een lange en hoge pass. Long is nu in balbezit. Long schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVRIL LAVGINE 32%, HK Tiger 68%.
AVRIL LAVGINE - HK Tiger 1:2