Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ML ML leeenoch
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 14.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


13e minuut.
Shu San bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheung Kwai onderschept slim de pass. Sheung Kwai passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Eric de bal. Eric draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sheung Kwai rent richting de bal. Weijun legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sheung Kwai raakt geblesseerd tijdens het duel. Sheung Kwai neemt de penalty, wat een uithaal! Chi Kui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ML ML - leeenoch 0:1

21e minuut.
Wai Man geeft de bal voor. Eric kan de bal niet met de borst controleren. Shu San bereikt de bal nog maar net als eerste. Eric onderschept slim de pass. Eric schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ML ML - leeenoch 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ML ML 53%, leeenoch 47%.
ML ML - leeenoch 0:2

53e minuut.
Weijun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwong Hang verovert de bal door een tackle van achteren. Kwong Hang passt de bal zonder na te denken. Sheung Kwai is nu in balbezit. Sheung Kwai schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Eric rent richting de bal. Eric haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Daar is Shu San, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sheung Kwai bereikt de bal nog maar net als eerste. Eric heeft problemen om de bal te vangen. Eric schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wai San de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ML ML - leeenoch 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ML ML 47%, leeenoch 53%.
ML ML - leeenoch 0:3