Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
leeenoch ML ML
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Lai Hin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lai Hin probeert naar een medespeler te passen. Koucheng is nu in balbezit. Koucheng haalt uit met een fantastische trap. Kai Cheuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
leeenoch - ML ML 0:1

5e minuut.
Shu San probeert de bal met de borst te controleren. Eric bereikt de bal nog maar net als eerste. Shu San onderschept slim de pass. Lai Hin onderschept slim de pass. Lai Hin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
leeenoch - ML ML 1:1

14e minuut.
Lai Hin rent richting de bal. Weijun onderschept slim de pass. Weijun probeert naar een medespeler te passen. Loi Keung is nu in balbezit. Loi Keung draait met de bal, schiet en ... Paal!

24e minuut.
Loi Keung kan de bal niet met de borst controleren. Kai Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Loi Keung rent richting de bal. Loi Keung schiet op doel. Kai Cheuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Koucheng met de inworp. Kai Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Tong geeft een lange en hoge pass. Loi Keung springt en kopt de bal. Klungelig pakt Wai Man de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
leeenoch - ML ML 1:2

37e minuut.
Tsz Kin is nu in balbezit. Shu San verovert de bal door een tackle van achteren. Shu San passt de bal in één keer door. Loi Keung is nu in balbezit. Loi Keung schiet op doel. Kai Cheuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leeenoch 63%, ML ML 37%.
leeenoch - ML ML 1:2

57e minuut.
Kamal is nu in balbezit. Koucheng verovert de bal door een tackle van achteren. Koucheng speelt de bal door. Kai Tong is nu in balbezit. Kai Tong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
leeenoch - ML ML 1:3

77e minuut.
Hon Pan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Lung verovert de bal door een tackle van achteren. Ka Lung met een sublieme pass. Kai Tong is nu in balbezit. Kai Tong geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Hon Pan verovert de bal door een tackle van achteren. Hon Pan geeft een lange en hoge pass. Shu San kopt de bal weg. Kai Tong rent richting de bal. Kai Tong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Lai Hin heeft problemen om de bal te vangen. Kai Tong rent richting de bal. Kai Tong passt de bal zonder na te denken. Loi Keung bereikt de bal nog maar net als eerste. Loi Keung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Weijun passt de bal in één keer door. Loi Keung is nu in balbezit. Cheuk Cheung verovert de bal door een tackle van achteren. Kai Tong onderschept slim de pass. Kai Tong haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leeenoch 60%, ML ML 40%.
leeenoch - ML ML 1:3