Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alanmoyung AVRIL LAVGINE
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Hon Ho rent richting de bal. Hon Ho geeft de bal voor. Wing Kit rent richting de bal. Man Fai verovert de bal door een tackle van achteren. Man Fai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
alanmoyung - AVRIL LAVGINE 1:0

15e minuut.
Hon Ho raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ngar Yin komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Zuojun rent richting de bal. Zuojun geeft een hoge lob. Chin Hung kopt de bal weg. Kai Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Ho geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Kung Pok geeft een hoge lob. Yu Chun is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kam Fai met een snelle inworp. Koucheng geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Wai Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Long rent richting de bal. Ka Yiu rent richting de bal. Long verovert de bal door een tackle van achteren. Long draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Kai Ho de bal. Man Fai is nu in balbezit. Man Fai passt de bal in één keer door. Kwok Chuen rent richting de bal. Kwok Chuen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sui Hung met een snelle inworp. Man Fai is nu in balbezit. Man Fai draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wing Kit de bal onder controle te krijgen. Zhenpeng bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alanmoyung 55%, AVRIL LAVGINE 45%.
alanmoyung - AVRIL LAVGINE 1:0

46e minuut.
Chi Wing geeft de bal voor. Sui Hung is nu in balbezit. Chin Hung begaat een overtreding. Sui Hung raakt geblesseerd tijdens het duel. Chi Wing zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Wai Shing bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Shing geeft de bal voor. Kung Pok kopt de bal weg. Koucheng is nu in balbezit. Koucheng geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Chi Ho niet meer kan verder spelen. Chi Man komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Long passt de bal met de wreef. Wai Shing bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Wing begaat een overtreding. Chi Wing krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Zuojun heeft problemen om de bal te vangen. Zuojun geeft de bal voor. Man Fai kopt de bal weg. Kwok Chuen is nu in balbezit. Kwok Chuen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alanmoyung 53%, AVRIL LAVGINE 47%.
alanmoyung - AVRIL LAVGINE 1:0