Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tylck 01097595916
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Chen met een sublieme pass. Pei Tak heeft problemen om de bal te vangen. Hong Lim met een sublieme pass. Ching Hei rent richting de bal. Ching Hei draait met de bal, schiet en ... Pei Tak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Yiu Chi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tak Sum geeft een hoge lob. Wai Hung probeert de bal aan de voet te houden. Ching Hei rent richting de bal. Ching Hei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tylck - 01097595916 1:0

17e minuut.
Kam Fong probeert naar een medespeler te passen. Jinghuang rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pengfei. Pengfei krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Doeltrap. Moore trapt de bal weg van het doel. Pengfei heeft problemen om de bal te vangen. Ching Hei bereikt de bal nog maar net als eerste. Ching Hei draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Kim Pong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim Pong passt de bal in één keer door. Wai Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ching Hei verovert de bal door een tackle van achteren. Ching Hei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Tak Sum met een sublieme pass. Daar is Kam Fong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kam Fong speelt de bal door. Jinghuang is nu in balbezit. Jinghuang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tylck 36%, 01097595916 64%.
tylck - 01097595916 1:0

52e minuut.
Chun Yin geeft de bal voor. Ching Hei krijgt zijn hoofd ertegen. Wai Hung probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ching Hei bereikt de bal nog maar net als eerste. Ching Hei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Chen is nu in balbezit. Tak Sum rent richting de bal. Tak Sum passt de bal zonder na te denken. Ching Hei bereikt de bal nog maar net als eerste. Ching Hei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Chun Yin probeert naar een medespeler te passen. Jinghuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Kei onderschept slim de pass. Kam Fong onderschept slim de pass. Kam Fong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tylck 48%, 01097595916 52%.
tylck - 01097595916 1:0