Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miracle Jazz vv
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Ka Wa is nu in balbezit. Kin Man rent richting de bal. Kin Man speelt de bal door. Chun Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Wah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Inworp. Yiu Man met de inworp. Klungelig pakt Kamal de bal. Ka Wa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Wa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kam Yuen speelt de bal door. Chi Ho rent richting de bal. Chun Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Loi Keung is nu in balbezit. Loi Keung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sze Hon geeft de bal voor. Inworp. Yaw zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ka Wa is nu in balbezit. Ka Wa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pui is nu in balbezit. Song verovert de bal door een tackle van achteren. Song passt de bal zonder na te denken. Chun Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Wah draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Ka Yu onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Song zal de hoekschop nemen. Kin Man rent richting de bal. Kin Man schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miracle - Jazz vv 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miracle 46%, Jazz vv 54%.
Miracle - Jazz vv 0:1

47e minuut.
Enhua is nu in balbezit. Loi Keung verovert de bal door een tackle van achteren. Chor Fung is nu in balbezit. Loi Keung onderschept slim de pass. Loi Keung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miracle - Jazz vv 0:2

57e minuut.
Tak Him passt de bal in één keer door. Ka Wa rent richting de bal. Ka Wa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Yang de bal. Yang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kamal is nu in balbezit. Kamal speelt de bal door. Pui bereikt de bal nog maar net als eerste. Loi Keung onderschept slim de pass. Loi Keung geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Enhua is nu in balbezit. Loi Keung verovert de bal door een tackle van achteren. Loi Keung probeert naar een medespeler te passen. Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang draait met de bal, schiet en ... Paal! Chi Kwan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Tak Him verovert de bal door een tackle van achteren. Tak Him probeert naar een medespeler te passen. Ka Wa is nu in balbezit. Ka Wa haalt uit met een fantastische trap. Jinghuang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miracle 47%, Jazz vv 53%.
Miracle - Jazz vv 0:2