Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LuNeng KIJA FANTASTIC FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Chunghui geeft een lange en hoge pass. Wing Chun kopt de bal weg. Hing Yu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hing Yu schiet op doel. Kai Yin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Wing Chun met een snelle inworp. Zhipeng heeft problemen om de bal te vangen. Kin Hei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zhipeng raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

20e minuut.
Kwok Chuen passt de bal in één keer door. Sheung Kwai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheung Kwai passt de bal zonder na te denken. Man Chun is nu in balbezit. Man Chun schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Ka Lok is nu in balbezit. Ka Lok geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wing Kin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kin Hei geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ka Ming heeft problemen om de bal te vangen. Hing Yu onderschept slim de pass. Hing Yu haalt uit met een fantastische trap. Kai Yin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LuNeng KIJA - FANTASTIC FC 0:1

35e minuut.
Ka Wai rent richting de bal. Ka Wai passt de bal zonder na te denken. Man Chun rent richting de bal. Man Chun schiet op doel. Chunghui probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Zhipeng kopt de bal weg. Daar is Chi Kwan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sheung Kwai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sheung Kwai krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LuNeng KIJA 59%, FANTASTIC FC 41%.
LuNeng KIJA - FANTASTIC FC 0:1

49e minuut.
Kwok Chuen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Chuen geeft een hoge lob. Chunghui kopt de bal weg. Sheung Kwai is nu in balbezit. Sheung Kwai draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LuNeng KIJA - FANTASTIC FC 1:1

63e minuut.
Kin Hei is nu in balbezit. Kin Hei met een sublieme pass. Hing Yu rent richting de bal. Hing Yu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ka Ming geeft een lange en hoge pass. Chunghui is nu in balbezit. Man Chun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheung Kwai is nu in balbezit. Sheung Kwai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Zhipeng verovert de bal door een tackle van achteren. Zhipeng geeft de bal voor. Chunghui kan de bal niet met de borst controleren. Man Chun rent richting de bal. Man Chun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LuNeng KIJA 66%, FANTASTIC FC 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LuNeng KIJA - FANTASTIC FC 1:1