Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cannon City FC FANTASTIC FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 19.4
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Tak Him is nu in balbezit. Kin Hei verovert de bal door een tackle van achteren. Hing Yu is nu in balbezit. Kin Hei rent richting de bal. Kin Hei haalt uit met een fantastische trap. Wai Shing kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Chunghui rent richting de bal. Chunghui geeft een lange en hoge pass. Chi Kwan heeft problemen om de bal te vangen. Tat Mo is nu in balbezit. Tat Mo draait met de bal, schiet en ... Hon Pan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Wing Kin passt de bal zonder na te denken. Kin Pong is nu in balbezit. Kin Pong geeft de bal voor. Kin Hei rent richting de bal. Kin Hei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cannon City FC 61%, FANTASTIC FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cannon City FC - FANTASTIC FC 0:0

51e minuut.
Wei Jie geeft een hoge lob. Kin Pong probeert de bal aan de voet te houden. Yiu Fai is nu in balbezit. Yiu Fai haalt uit met een fantastische trap. Hon Pan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cannon City FC - FANTASTIC FC 1:0

52e minuut.
Hing Yu passt de bal zonder na te denken. Wing Chun rent richting de bal. Wing Chun geeft de bal voor. Hing Yu heeft problemen om de bal te vangen. Hing Yu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klungelig pakt Qingshan de bal. Qingshan geeft een hoge lob. Inworp. Wing Kin met een snelle inworp. Kin Hei geeft een hoge lob. Wai Shing kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Inworp. To Kwan met de inworp. Chi Kwan met een sublieme pass. Hing Yu rent richting de bal. Hing Yu draait met de bal, schiet en ... Wai Shing probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cannon City FC 72%, FANTASTIC FC 28%.
Cannon City FC - FANTASTIC FC 1:0