Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cannon City FC 希望之光
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 15
waardeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Chor Fung rent richting de bal. Wing Kit onderschept slim de pass. Wing Kit passt de bal zonder na te denken. Yiu Fai is nu in balbezit. Yiu Fai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Tak Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Tak Kit passt de bal in één keer door. Hok Yin is nu in balbezit. Yiu Fai verovert de bal door een tackle van achteren. Yiu Fai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Wing Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Hok Yin is nu in balbezit. Chor Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Fai onderschept slim de pass. Yiu Fai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cannon City FC - 希望之光 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cannon City FC 45%, 希望之光 55%.
Cannon City FC - 希望之光 1:0

49e minuut.
Kwok On bereikt de bal nog maar net als eerste. Shing Chi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok On met een sublieme pass. Hiu Fai is nu in balbezit. Hiu Fai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Qingshan geeft een lange en hoge pass. Wei Jie kopt de bal weg. Yiu Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Fai schiet op doel. Kwok Chuen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cannon City FC - 希望之光 2:0

66e minuut.
Ngo Hin kopt de bal weg. Shing Chi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shing Chi passt de bal zonder na te denken. Kwok On is nu in balbezit. Kwok On haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kwok On onderschept slim de pass. Ping Kai is nu in balbezit. Kwok On onderschept slim de pass. Kwok On schiet op doel. Wai Shing werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cannon City FC - 希望之光 2:1

75e minuut.
Chor Fung geeft een hoge lob. Inworp. Tak Kit met een snelle inworp. Wing Kit rent richting de bal. Wing Kit draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Klungelig pakt Tak Him de bal. Shing Chi rent richting de bal. Shing Chi probeert naar een medespeler te passen. Kwok On bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok On draait met de bal, schiet en ... Wai Shing probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Ngo Hin verovert de bal door een tackle van achteren. Shing Chi rent richting de bal. Shing Chi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kwok On de bal. Kwok On schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cannon City FC - 希望之光 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cannon City FC 51%, 希望之光 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cannon City FC - 希望之光 2:2