Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
希望之光 Cannon City FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.1 gemiddelde waardering 14.8
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Daar is Tat Mo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tak Him is nu in balbezit. Tak Him met een sublieme pass. Tat Mo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tat Mo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Ping Kai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ping Kai passt de bal met de wreef. Shing Chi probeert naar een medespeler te passen. Kwok On bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok On haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
希望之光 - Cannon City FC 1:0

20e minuut.
Tak Kit onderschept slim de pass. Tak Kit passt de bal zonder na te denken. Hok Yin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Fai onderschept slim de pass. Yiu Fai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Julian is nu in balbezit. Kwok On onderschept slim de pass. Kwok On passt de bal zonder na te denken. Shing Chi is nu in balbezit. Shing Chi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 希望之光 56%, Cannon City FC 44%.
希望之光 - Cannon City FC 1:0

61e minuut.
Ngo Hin met de inworp. Julian is nu in balbezit. Julian probeert naar een medespeler te passen. Yiu Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Fai haalt uit met een fantastische trap. Paal!

69e minuut.
Ming Leong is nu in balbezit. Ming Leong geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wei Jie met de inworp. Tat Mo geeft de bal voor. Kwok Chuen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Inworp. Koucheng met een snelle inworp. Julian bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Yiu rent richting de bal. Ka Yiu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Tak Him rent richting de bal. Hok Yin verovert de bal door een tackle van achteren. Hok Yin met een sublieme pass. Shing Chi rent richting de bal. Shing Chi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 希望之光 50%, Cannon City FC 50%.
希望之光 - Cannon City FC 1:0