Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LuNeng KIJA 希望之光
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14 gemiddelde waardering 15.3
waardeloos Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Siu Kwan passt de bal in één keer door. Zhipeng is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kwok On. Kwok On krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Hok Yin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Haopeng met de inworp. Sheung Kwai is nu in balbezit. Sheung Kwai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Zhipeng geeft een lange en hoge pass. Daar is Kam On, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siu Kwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Kwan draait met de bal, schiet en ... Kwok Chuen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ming Leong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Chuen onderschept slim de pass. Kwok Chuen probeert naar een medespeler te passen. Kwok On is nu in balbezit. Kwok On schiet op doel. Kai Yin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Kim Pong geeft een lange en hoge pass. Hiu Fai rent richting de bal. Hiu Fai geeft een lange en hoge pass. Kwok On bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok On haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Shing Chi heeft problemen om de bal te vangen. Shing Chi probeert naar een medespeler te passen. Ka Lok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok On onderschept slim de pass. Kwok On draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LuNeng KIJA - 希望之光 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LuNeng KIJA 59%, 希望之光 41%.
LuNeng KIJA - 希望之光 0:1

47e minuut.
Haopeng geeft de bal voor. Daar is Kim Pong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haopeng onderschept slim de pass. Haopeng geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kam On de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Shing Chi is nu in balbezit. Shing Chi passt de bal in één keer door. Cole rent richting de bal. Kwok On verovert de bal door een tackle van achteren. Kwok On haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ming Leong rent richting de bal. Ming Leong geeft een lange en hoge pass. Yuchen kan de bal niet met de borst controleren. Kwok On bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok On schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ka Lok verovert de bal door een tackle van achteren. Ka Wai speelt de bal door. Siu Kwan is nu in balbezit. Siu Kwan schiet op doel. Kam On probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kwok Chuen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LuNeng KIJA 38%, 希望之光 62%.
LuNeng KIJA - 希望之光 0:1