Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FANTASTIC FC pirro
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Chin Pang is nu in balbezit. Chin Pang met een sublieme pass. Klungelig pakt Tsz Leung de bal. Tsz Leung draait met de bal, schiet en ... Hon Pan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FANTASTIC FC - pirro 0:1

7e minuut.
Kin Pong geeft een hoge lob. Siu Tung rent richting de bal. Kin Hei onderschept slim de pass. Hing Yu is nu in balbezit. Hing Yu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FANTASTIC FC - pirro 1:1

16e minuut.
Kin Hei rent richting de bal. Kin Hei met een sublieme pass. Hing Yu is nu in balbezit. Hing Yu draait met de bal, schiet en ... Hok Yin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FANTASTIC FC - pirro 2:1

45e minuut.
Doeltrap. Chunghui trapt de bal weg. Wing Chun met een sublieme pass. Hing Yu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hing Yu schiet op doel. Hok Yin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FANTASTIC FC 47%, pirro 53%.
FANTASTIC FC - pirro 2:1

47e minuut.
Chin Pang verovert de bal door een tackle van achteren. Chin Pang geeft een lange en hoge pass. Tsz Leung kopt de bal weg. Chong rent richting de bal. Chong haalt uit met een fantastische trap. Hon Pan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FANTASTIC FC - pirro 2:2

66e minuut.
Ping Kai bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Kwan onderschept slim de pass. Chi Kwan geeft een hoge lob. Hing Yu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hing Yu schiet op doel. Hok Yin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FANTASTIC FC - pirro 3:2

77e minuut.
To Kwan met een snelle inworp. Wing Kin controleert de bal met de borst. Wing Kin geeft een hoge lob. Hing Yu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hing Yu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hok Yin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Chi Kwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chong verovert de bal door een tackle van achteren. Chong probeert naar een medespeler te passen. Tsz Leung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Leung schiet op doel. Hon Pan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FANTASTIC FC 40%, pirro 60%.
FANTASTIC FC - pirro 3:2