Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FANTASTIC FC 希望之光
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.3 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Chunghui geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hiu Fai met de inworp. Shing Chi is nu in balbezit. Shing Chi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Hok Yin kopt de bal weg. Daar is Hiu Fai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zhao. Hiu Fai raakt geblesseerd tijdens het duel. Chun Ngai zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hon Pan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kwok On rent richting de bal. Kwok On schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Wing Kin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Kin speelt de bal door. Hing Yu is nu in balbezit. Hing Yu schiet op doel. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Chun Ngai geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wing Chun met de inworp. Kin Hei is nu in balbezit. Kin Hei geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Wing Kin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Kin geeft een hoge lob. Hing Yu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hing Yu haalt uit met een fantastische trap. Kwok Chuen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FANTASTIC FC - 希望之光 1:0

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Koucheng de bal onder controle te krijgen. Kwok On is nu in balbezit. Kin Wai legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kin Wai krijgt een gele kaart. Kwok On is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kwok On neemt zijn aanloop. Hon Pan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FANTASTIC FC - 希望之光 1:1

45e minuut.
Ka Yiu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wing Kin met een snelle inworp. Kin Hei rent richting de bal. Kin Hei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FANTASTIC FC 47%, 希望之光 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FANTASTIC FC - 希望之光 1:1

50e minuut.
Hing Yu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hing Yu passt de bal zonder na te denken. Wing Kin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Kin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Hing Yu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hok Yin is nu in balbezit. Hing Yu verovert de bal door een tackle van achteren. Kin Hei is nu in balbezit. Kin Hei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Hiu Fai passt de bal met de wreef. Shing Chi speelt de bal door. Kwok On bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok On draait met de bal, schiet en ... Hon Pan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FANTASTIC FC - 希望之光 1:2

80e minuut.
Hok Yin passt de bal in één keer door. Hiu Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu Fai probeert naar een medespeler te passen. Kwok On rent richting de bal. Kwok On draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FANTASTIC FC - 希望之光 1:3

82e minuut.
Hok Yin heeft problemen om de bal te vangen. Kin Hei probeert naar een medespeler te passen. Hing Yu rent richting de bal. Hing Yu schiet op doel. Kin Pong probeert de bal aan de voet te houden. Kwok Chuen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FANTASTIC FC 46%, 希望之光 54%.
FANTASTIC FC - 希望之光 1:3