Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heroes of Prague irman
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Wai Kwok heeft problemen om de bal te vangen. Kai Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Nan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nan krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Wo Yau kopt de bal weg. Kin Fung heeft problemen om de bal te vangen. Wai Kwok is nu in balbezit. Wo Yau onderschept slim de pass. Wo Yau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Lai Hang heeft problemen om de bal te vangen. Kai Tong is nu in balbezit. Lai Hang verovert de bal door een tackle van achteren. Lai Hang draait met de bal, schiet en ... Matthew On Wing probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes of Prague - irman 1:0

35e minuut.
Kai Tong is nu in balbezit. Lai Hang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lai Hang passt de bal in één keer door. Daar is Yiu Chi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yiu Chi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Nan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wai Lung komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroes of Prague 53%, irman 47%.
Heroes of Prague - irman 1:0

66e minuut.
Yiu Chi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Chi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Enhua de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ka Sing zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes of Prague - irman 2:0

80e minuut.
On Cho geeft de bal voor. Chun Yip bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Guoji zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Guoji naar de kleedkamers voor een vroege douche.

86e minuut.
Wai Lung is nu in balbezit. Lai Hang is nu in balbezit. Lai Hang passt de bal zonder na te denken. Yiu Chi is nu in balbezit. Yiu Chi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kin Hei passt de bal zonder na te denken. Enhua onderschept slim de pass. Ka Sing is nu in balbezit. Ka Sing draait met de bal, schiet en ... Matthew On Wing probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes of Prague - irman 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroes of Prague 49%, irman 51%.
Heroes of Prague - irman 3:0