Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AL.ALHY Hong Kong Galaxy
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Zhipeng kopt de bal weg. Ran is nu in balbezit. Ran passt de bal zonder na te denken. Chi Yuk rent richting de bal. Chi Yuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Hing Yu kan de bal niet met de borst controleren. Chi Fai rent richting de bal. Chi Yuk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chi Yuk krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Hon Ho rent richting de bal. Hon Ho geeft de bal voor. Daar is Wai Tik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhipeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhipeng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ran geeft een hoge lob. Chung Man probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chi Yuk is nu in balbezit. Chi Yuk haalt uit met een fantastische trap. Paal!

12e minuut.
Wai Leung geeft de bal voor. Klungelig pakt Kin Hei de bal. Zhipeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhipeng draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ching Hei de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AL.ALHY - Hong Kong Galaxy 0:1

13e minuut.
Hiu Fai raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tun Tsiu komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Hon Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu Kong verovert de bal door een tackle van achteren. Hiu Kong speelt de bal door. Kin Hei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Hei haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Tun Tsiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tun Tsiu passt de bal in één keer door. Kin Hei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Hei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AL.ALHY - Hong Kong Galaxy 0:2

19e minuut.
Pei Tak rent richting de bal. Wai Tik onderschept slim de pass. Chi Yuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chi Yuk krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

33e minuut.
Tak Sum is nu in balbezit. Met opzet legt Tsz Chung zijn tegenspeler op de grond. Tak Sum raakt geblesseerd tijdens het duel. Ran zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pei Tak rent richting de bal. Tun Tsiu begaat een overtreding. Pei Tak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ran komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Daar is Zhipeng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhipeng speelt de bal door. Lin is nu in balbezit. Kin Hei is nu in balbezit. Kin Hei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Sheung Kwai met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Tun Tsiu de bal. Tun Tsiu passt de bal zonder na te denken. Kin Hei is nu in balbezit. Kin Hei schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL.ALHY 59%, Hong Kong Galaxy 41%.
AL.ALHY - Hong Kong Galaxy 0:2

51e minuut.
Hiu Kong is nu in balbezit. Hiu Kong geeft de bal voor. Wai Tik kopt de bal weg. Klungelig pakt Wai Ho de bal. Zhipeng rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ran verovert de bal door een tackle van achteren. Ran speelt de bal door. Daar is Eric, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wai Leung rent richting de bal. Wai Leung geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Sheung Kwai met een harde bal richting middenveld. Tun Tsiu kopt de bal weg. Ran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pei Tak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pei Tak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Hing Yu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pei Tak heeft problemen om de bal te vangen. Tun Tsiu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pei Tak raakt geblesseerd tijdens het duel. Pei Tak legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL.ALHY 57%, Hong Kong Galaxy 43%.
AL.ALHY - Hong Kong Galaxy 0:2