Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hong Kong Galaxy AL.ALHY
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 14.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Hiu Fai is nu in balbezit. Chi Yuk onderschept slim de pass. Chi Yuk passt de bal met de wreef. Pei Tak rent richting de bal. Pei Tak haalt uit met een fantastische trap. Kamal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Pei Tak is nu in balbezit. Hiu Fai verovert de bal door een tackle van achteren. Hiu Fai speelt de bal door. Kin Hei rent richting de bal. Kin Hei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Wai Ho probeert naar een medespeler te passen. Pei Tak kan de bal niet met de borst controleren. Pei Tak passt de bal met de wreef. Chi Yuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Yuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hong Kong Galaxy 55%, AL.ALHY 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hong Kong Galaxy - AL.ALHY 0:0

49e minuut.
Chi Fai geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hing Yu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pei Tak is nu in balbezit. Pei Tak geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong Galaxy - AL.ALHY 0:1

66e minuut.
Hiu Fai rent richting de bal. Hiu Fai probeert naar een medespeler te passen. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Hei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Hei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hong Kong Galaxy - AL.ALHY 1:1

78e minuut.
Lin geeft de bal voor. Inworp. Hiu Kong met de inworp. Zhipeng rent richting de bal. Zhipeng schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong Galaxy - AL.ALHY 2:1

82e minuut.
Ching Hei geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hiu Kong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zhipeng rent richting de bal. Zhipeng geeft een lange en hoge pass. Sheung Kwai bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Wai Leung geeft de bal voor. Wai Ho is nu in balbezit. Kin Hei rent richting de bal. Kin Hei draait met de bal, schiet en ... Sheung Kwai probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hong Kong Galaxy 40%, AL.ALHY 60%.
Hong Kong Galaxy - AL.ALHY 2:1