Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Roma Hong Kong Galaxy
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Kin Hei met een sublieme pass. Klungelig pakt Zhipeng de bal. Kai Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhipeng verovert de bal door een tackle van achteren. Zhipeng schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kin Hei rent richting de bal. Kin Hei haalt uit met een fantastische trap. Siu Kei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Roma - Hong Kong Galaxy 0:1

5e minuut.
Na een snelle pass probeert Zhipeng de bal onder controle te krijgen. Hon Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon Ho passt de bal zonder na te denken. Kin Wing rent richting de bal. Kin Wing draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Wai Tik rent richting de bal. Ping Kai verovert de bal door een tackle van achteren. Ping Kai speelt de bal door. Hon Ho rent richting de bal. Hon Ho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Wai Ho met een sublieme pass. Hiu Kong rent richting de bal. Hiu Kong probeert naar een medespeler te passen. Kin Hei rent richting de bal. Kin Hei haalt uit met een fantastische trap. Siu Kei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Wai Ho geeft een lange en hoge pass. Ping Kai kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Chung Man de bal onder controle te krijgen. Hon Ho is nu in balbezit. Hon Ho haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kamal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Ping Kai speelt de bal door. Hon Ho rent richting de bal. Hiu Fai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hiu Fai krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Kwok On is nu in balbezit. Kwok On passt de bal in één keer door. Chi Fai rent richting de bal. Hon Ho verovert de bal door een tackle van achteren. Hon Ho geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kai Hong heeft problemen om de bal te vangen. Zhipeng rent richting de bal. Zhipeng geeft een lange en hoge pass. Kin Hei is nu in balbezit. Kin Hei schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Roma 49%, Hong Kong Galaxy 51%.
F.C.Roma - Hong Kong Galaxy 0:1

50e minuut.
Wai Leung met een snelle inworp. Zhipeng rent richting de bal. Zhipeng geeft een lange en hoge pass. Hiu Kong rent richting de bal. Hiu Kong draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Kin Wing speelt de bal door. Hiu Fai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hon Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon Ho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Roma 51%, Hong Kong Galaxy 49%.
F.C.Roma - Hong Kong Galaxy 0:1