Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
irman TimNas 19
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Xiaoyang kopt de bal weg. Yiu Tung heeft problemen om de bal te vangen. Wo Yau is nu in balbezit. Wo Yau schiet op doel. Loi Keung probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
irman - TimNas 19 1:0

8e minuut.
Kam Fong passt de bal met de wreef. Wen rent richting de bal. Wen speelt de bal door. Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
irman - TimNas 19 1:1

19e minuut.
Kin Fung probeert naar een medespeler te passen. Xiaoyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Fong verovert de bal door een tackle van achteren. Wen is nu in balbezit. Wen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Wen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wen geeft een lange en hoge pass. Wai Hong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
irman - TimNas 19 1:2

37e minuut.
Wo Yau passt de bal in één keer door. Kam Fong is nu in balbezit. Kin Fung verovert de bal door een tackle van achteren. Kin Fung haalt uit met een fantastische trap. Loi Keung werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
irman - TimNas 19 2:2

41e minuut.
Kam Fong onderschept slim de pass. Wen bereikt de bal nog maar net als eerste. Guoji bereikt de bal nog maar net als eerste. Wen onderschept slim de pass. Wen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Kin Wing de bal onder controle te krijgen. Kin Fung probeert naar een medespeler te passen. Chi Keung rent richting de bal. Wo Yau is nu in balbezit. Wo Yau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
irman - TimNas 19 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: irman 49%, TimNas 19 51%.
irman - TimNas 19 3:2

55e minuut.
Kam Fong passt de bal in één keer door. Yiu Tung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Tung geeft een hoge lob. Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Lai Hin passt de bal met de wreef. Enhua geeft de bal voor. Tat Kong kopt de bal weg. Xiaoyang is nu in balbezit. Xiaoyang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Chi Keung probeert naar een medespeler te passen. Lawrence rent richting de bal. Lawrence met een sublieme pass. Wen rent richting de bal. Wen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Xiaoyang rent richting de bal. Xiaoyang passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wing Sing de bal. Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
irman - TimNas 19 3:3

81e minuut.
Wai Hong passt de bal met de wreef. Wen rent richting de bal. Guoji rent richting de bal. Wen rent richting de bal. Wen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kam Fong is nu in balbezit. Kam Fong passt de bal in één keer door. Guoji rent richting de bal. Wen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: irman 46%, TimNas 19 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
irman - TimNas 19 3:3