Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hong Kong Galaxy yeungnimyan
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Kam Fai probeert naar een medespeler te passen. Wai Tik rent richting de bal. Wai Tik speelt de bal door. Zhipeng is nu in balbezit. Zhipeng schiet op doel. Lai Tung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Ngar Yin is nu in balbezit. Hiu Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngar Yin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ngar Yin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hong Kong Galaxy 43%, yeungnimyan 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hong Kong Galaxy - yeungnimyan 0:0

66e minuut.
Kin Hei onderschept slim de pass. Min verovert de bal door een tackle van achteren. Zongjun bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhipeng is nu in balbezit. Zhipeng draait met de bal, schiet en ... Lai Tung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Chi Keung passt de bal in één keer door. Sze Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngar Yin is nu in balbezit. Sze Hong is nu in balbezit. Sze Hong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Hiu Fai is nu in balbezit. Zongjun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu Fai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hiu Fai krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Sze Lung met een sublieme pass. Sze Hong is nu in balbezit. Sui Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Hong verovert de bal door een tackle van achteren. Sze Hong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Sui Hung controleert de bal met de borst. Sze Hong rent richting de bal. Sui Hung verovert de bal door een tackle van achteren. Ngar Yin verovert de bal door een tackle van achteren. Ngar Yin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hong Kong Galaxy 53%, yeungnimyan 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hong Kong Galaxy - yeungnimyan 0:0