Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hong Kong Galaxy TimNas 19
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Zhipeng onderschept slim de pass. Yiu Tung rent richting de bal. Yiu Tung met een sublieme pass. Lawrence is nu in balbezit. Lawrence draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kam Fong verovert de bal door een tackle van achteren. Kam Fong speelt de bal door. Lawrence heeft problemen om de bal te vangen. Wen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Wai Tik rent richting de bal. Wen verovert de bal door een tackle van achteren. Wen passt de bal zonder na te denken. Lawrence rent richting de bal. Lawrence haalt uit met een fantastische trap. Kamal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Yiu Tung rent richting de bal. Zhipeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhipeng passt de bal met de wreef. Kin Hei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Hei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Loi Keung trapt de bal weg van het doel. Yiu Tung kopt de bal weg. Tsz Chung rent richting de bal. Wen onderschept slim de pass. Wen passt de bal zonder na te denken. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hong Kong Galaxy 58%, TimNas 19 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hong Kong Galaxy - TimNas 19 0:0

57e minuut.
Tat Kong met een snelle inworp. Klungelig pakt Yiu Tung de bal. Yiu Tung speelt de bal door. Wen is nu in balbezit. Wen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong Galaxy - TimNas 19 0:1

60e minuut.
Wen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chi Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Wen speelt de bal door. Lawrence rent richting de bal. Lawrence draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Hiu Fai passt de bal met de wreef. Chi Fai met een sublieme pass. Chi Wai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Hei onderschept slim de pass. Kin Hei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kam Fong geeft de bal voor. Klungelig pakt Sui Hung de bal. Wai Tik is nu in balbezit. Wen verovert de bal door een tackle van achteren. Wen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Chi Fai verovert de bal door een tackle van achteren. Wisdom Fofo onderschept slim de pass. Wisdom Fofo speelt de bal door. Lawrence is nu in balbezit. Lawrence haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Chi Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Fai geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tsz Chung de bal. Wai Hong rent richting de bal. Wai Hong geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kin Wing geeft de bal voor. Inworp. Hiu Kong met de inworp. Zhipeng is nu in balbezit. Zhipeng geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hong Kong Galaxy 52%, TimNas 19 48%.
Hong Kong Galaxy - TimNas 19 0:1