Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hong Kong Galaxy ada
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 13.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Shu Ming met een sublieme pass. Kwun Yin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwun Yin met een sublieme pass. Chun Yip bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Yip draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Hiu Fai rent richting de bal. Kin Hei rent richting de bal. Zhipeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhipeng draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kai Yin de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Shu Ming geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hiu Kong met de inworp. Zhipeng rent richting de bal. Zhipeng haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Ka Ming rent richting de bal. Zhipeng begaat een overtreding. Ka Ming is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ka Ming met een snel genomen vrije trap. Chung Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Yip onderschept slim de pass. Chun Yip haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Sui Hung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Sai Kit geeft de bal voor. Inworp. Wai Leung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zhipeng rent richting de bal. Zhipeng geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hong Kong Galaxy 44%, ada 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hong Kong Galaxy - ada 0:0

55e minuut.
Zhipeng rent richting de bal. Shu Ming onderschept slim de pass. Wai Tik bereikt de bal nog maar net als eerste. Shu Ming onderschept slim de pass. Shu Ming geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Sui Hung verovert de bal door een tackle van achteren. Hong Yiu verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wai Tik. Wai Tik krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Kin Leung met de inworp. Wai Kwok bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Kwok speelt de bal door. Chun Yip rent richting de bal. Chun Yip haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Zhipeng met een sublieme pass. Kai Yin is nu in balbezit. Kin Hei onderschept slim de pass. Kin Hei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong Galaxy - ada 1:0

65e minuut.
Hiu Fai speelt de bal door. Wai Tik is nu in balbezit. Wai Tik geeft een hoge lob. Kin Hei is nu in balbezit. Kin Hei draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Zhipeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhipeng passt de bal zonder na te denken. Daar is Kai Yin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kin Hei rent richting de bal. Kin Hei draait met de bal, schiet en ... Chun Yu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hong Kong Galaxy 45%, ada 55%.
Hong Kong Galaxy - ada 1:0
ada