Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TimNas 19 AL.ALHY
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 14.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


28e minuut.
Ran geeft een lange en hoge pass. Chi Yuk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yiu Tung. Yiu Tung krijgt een gele kaart. Chi Yuk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

35e minuut.
Wen probeert naar een medespeler te passen. Wisdom Fofo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisdom Fofo probeert naar een medespeler te passen. Wen rent richting de bal. Wen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TimNas 19 44%, AL.ALHY 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TimNas 19 - AL.ALHY 0:0

62e minuut.
Daar is Wai Ho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kam Fong rent richting de bal. Ran maakt een afschuwelijke overtreding. Ran krijgt een gele kaart. Kam Fong is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kam Fong met een snel genomen vrije trap. Wai Hong rent richting de bal. Wai Hong geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Yiu Tung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Tung met een sublieme pass. Lawrence is nu in balbezit. Wen rent richting de bal. Wen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ran geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wisdom Fofo met een snelle inworp. Klungelig pakt Wen de bal. Wen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Chi Yuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pei Tak is nu in balbezit. Kam Fong verovert de bal door een tackle van achteren. Chi Yuk is nu in balbezit. Chi Yuk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Loi Keung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Loi Keung niet meer kan verder spelen. Wing Hong komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Tak Sum kopt de bal weg. Wen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wen probeert naar een medespeler te passen. Chi Yuk rent richting de bal. Chi Yuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TimNas 19 - AL.ALHY 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TimNas 19 45%, AL.ALHY 55%.
TimNas 19 - AL.ALHY 0:1