Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AL.ALHY TimNas 19
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Pei Tak is nu in balbezit. Yiu Tung onderschept slim de pass. Yiu Tung probeert naar een medespeler te passen. Wen is nu in balbezit. Wen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Wen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wen passt de bal in één keer door. Lawrence is nu in balbezit. Lawrence haalt uit met een fantastische trap. Sheung Kwai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AL.ALHY - TimNas 19 0:1

25e minuut.
Ran is nu in balbezit. Wen onderschept slim de pass. Wen speelt de bal door. Lawrence rent richting de bal. Lawrence schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Chi Wai geeft een hoge lob. Wen speelt de bal door. Lawrence is nu in balbezit. Lawrence draait met de bal, schiet en ... Lin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wai Hong zal de hoekschop nemen. Lawrence rent richting de bal. Lawrence haalt uit met een fantastische trap. Sheung Kwai bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL.ALHY 59%, TimNas 19 41%.
AL.ALHY - TimNas 19 0:1

51e minuut.
Inworp. Wisdom Fofo met de inworp. Wen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lin de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AL.ALHY - TimNas 19 0:2

66e minuut.
Wen probeert naar een medespeler te passen. Eric bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence onderschept slim de pass. Lawrence draait met de bal, schiet en ... Ching Hei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kam Fong geeft een lange en hoge pass. Yiu Tung rent richting de bal. Met opzet legt Hon Ho zijn tegenspeler op de grond. Yiu Tung raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Yiu Tung kan niet meer verder spelen. Wing Ho komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Ching Hei is nu in balbezit. Ching Hei geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wisdom Fofo met de inworp. Wen speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL.ALHY 67%, TimNas 19 33%.
AL.ALHY - TimNas 19 0:2