Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Roma TimNas 19
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Hon Ho rent richting de bal. Wen probeert naar een medespeler te passen. Tat Kong is nu in balbezit. Hon Ho onderschept slim de pass. Hon Ho geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Daar is Lawrence, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wen is nu in balbezit. Lawrence is nu in balbezit. Wen rent richting de bal. Wen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Wai Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wai Hong. Wai Ho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wai Ho zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Chi Wai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kin Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Wing draait met de bal, schiet en ... Wing Hong werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Kin Wing geeft de bal voor. Klungelig pakt Hon Ho de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yiu Tung. Hon Ho raakt geblesseerd tijdens het duel. Kai Hong wilt de vrije trap nemen. Wing Hong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hon Ho maakt een snoekduik en kopt de bal. Wing Hong probeert wanhopig de bal te grijpen. Chi Wai rent richting de bal. Chi Wai geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kwok On geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ping Kai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon Ho draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Chi Wai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kin Wing is nu in balbezit. Kin Wing draait met de bal, schiet en ... Wing Hong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hon Ho rent richting de bal. Hon Ho draait met de bal, schiet en ... Wing Hong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Roma - TimNas 19 1:0

35e minuut.
Klungelig pakt Chi Wing de bal. Wisdom Fofo onderschept slim de pass. Wisdom Fofo speelt de bal door. Lawrence rent richting de bal. Lawrence haalt uit met een fantastische trap. Siu Kei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Jinghuang de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.Roma - TimNas 19 1:1

43e minuut.
Kam Fong rent richting de bal. Kwok On onderschept slim de pass. Kwok On geeft de bal voor. Hon Ho is nu in balbezit. Hon Ho schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Roma 35%, TimNas 19 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.Roma - TimNas 19 1:1

48e minuut.
Kai Cheuk geeft een hoge lob. Chi Keung rent richting de bal. Chi Keung geeft de bal voor. Wai Hong rent richting de bal. Wai Hong draait met de bal, schiet en ... Siu Kei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Chi Wing geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kin Wing met de inworp. Kam Fong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Fong geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lawrence is nu in balbezit. Lawrence schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Roma - TimNas 19 1:2

72e minuut.
Kam Fong geeft een hoge lob. Ping Kai probeert de bal aan de voet te houden. Lawrence is nu in balbezit. Lawrence schiet op doel. Siu Kei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Roma - TimNas 19 1:3

84e minuut.
Kin Wing is nu in balbezit. Kwok On rent richting de bal. Kwok On geeft een lange en hoge pass. Hon Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon Ho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Roma 53%, TimNas 19 47%.
F.C.Roma - TimNas 19 1:3